over mij

Ik herinner me beven van angst als ik complimenteerde een vreemde vrouw, en toen ontmoette ik een vaste en een avonturier, ben ik begonnen met het maken van de directe aanpak. De eerste keer dat een vrouw pakte haar hart en wilde me haar telefoonnummer, viel hij buiten de indruk van de hand. De doorbraak was de 2005 vakantie in Sopot.

Ik schrijf dit omdat sindsdien is er veel veranderd en verleidde veel vrouwen en ik geleefd heb met een heleboel fantastische momenten met hen.

Ik ben veranderd, ik ben en zoals ik ben, kunt U ook veranderen in een man die veel vrouwen, en geniet van hun bedrijf die seksuele KEUZES onder de vrouwen. Tegenwoordig gebeurt het dat vrouwen komen naar mijn huis om te koken of massage iets voor mij. Of gewoon seks. Ze willen om mijn aandacht te krijgen. Ze willen in een relatie met mij, of gewoon liefhebbers. Ja, als het niet was gebeurt, dit heb ik, en alleen ik heb gelopen voor vrouwen, ik wilde hen te behagen. Ik was aan het doen hen een plezier, leuk, rijden om partijen te horen, “je bent leuk, ik weet zeker dat je iemand op een dag.” En vaak is het ALLEEN als hun VRIEND.